Kreatív Ipari Klaszter

Decemberi klasztertalálkozó

2017/12/14

 

2017. december 13-án megtartottuk évzáró klasztertalálkozónkat.

Az eseményen részt vettek leendő klasztertagjaink is: Alex és Nikolett az STA Design & Production Kft. részéről,  és Leisz Tamás, aki tervezőgrafikával és animációval foglalkozik. 

 

Meghívtuk továbbá Kutsera Róbertet,​ a Pé​csi Janus Pannonius Gimnázium​ tanárát, aki tanítványaival bemutatta a Dekorozmár Kft.-vel közös projektjeiket, melyeket az idei DesignPécs keretében indítottak útnak:​​

- A kreativitás járatlan útjain, Experiment Pécsi Janus Pannonius Gimnázium & Deko-Rozmár Kft.​ - B​eszélgetés az alkotótevékenységet, és általában a kreativitást segítő és korlátozó tényezőkről, illetve a bennük rejlő lehetőségekről,egy tinédzser életében.

Légy a saját dizájnered! Pályázat - Experiment Pécsi Janus Pannonius Gimnázium & Deko-Rozmár Kft. - A meghirdetett pályázat célja, a fiatalok vizuális látásmódjának, ízlésvilágának, és saját személyiségük felvállalásának támogatása.

Az előadás olyannyira fellelkesítette a közönséget, hogy a jövőben a gimnázium és a klaszter között együttműködést tervezünk, melynek lényege, a tehetséges középiskolai diákok mentorálása, a kreatív ipari vállalkozások segítségével.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kedvencek

DesignPécs 2017-ben is a Kreatív Ipari Klaszter támogatásával

September 29, 2017

1/1
Please reload

Utolsó hírek

December 20, 2019

October 5, 2019

September 24, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Címkék
Please reload

Kövess minket
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2017 by Kreatív Ipari Klaszter