Kreatív Ipari Klaszter

Design for Enterprises D4E - tréning

A RINA Consulting, a Politecnico Di Milano-val közösen megbízást kapott az Európai Bizottságtól - Executive Agency for SMEs (EASME) – olyan tréningek lebonyolítására, amelyek témája az új termékekhez/szolgáltatásokhoz kapcsolódó tervezés-központú fejlesztés, innováció és design. A workshopok 29 európai országban valósulnak meg, a következő magyarországi esemény együttműködésben partner a KIKK Egyesület is.

Az esemény kihagyhatatlan lehetőség a kis- és középvállalkozások, valamint közvetítő szervezetek számára, mivel a pécsi eseményen részt vesz az EASME KKV eszközfinanszírozási menedzsere, Vanessa Ricci, aki közvetlenül adja át információit az SME Instrument finanszírozással kapcsolatban. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy megbeszéljék vele saját projektjeiket, innovációs ötleteiket és az ahhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségeiket..

A tréning célcsoportja:

  • KKV-k

  • Közvetítő szervezetek (egyesületek, coachok, tanácsadók, stb.) akik KKV-k támogatásával foglalkoznak

A képzés elvégzését követően a megszerzett tudást és a tréninganyagot felhasználva a résztvevők újabb tanfolyamokat szervezhetnek partnereinek.

Ahogy a naptárban is látható, az egyik rövid képzést Pécsett a KOHÓ CoWorking House-ban tartjuk október 17-én 9:30-16:30-ig. A képzés részletes programja megtalálható a szervező weboldalán.

Részvételi szándékát kérjük az info@kikk.hu e-mail címen jelezze.

A képzés díjmentes, nyelve angol.

#Tréning #KreatívIpariKlaszter #KIKK

Kedvencek
Utolsó hírek
Archívum
Címkék
No tags yet.
Kövess minket
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2017 by Kreatív Ipari Klaszter