Kreatív Ipari Klaszter

Design for Enterprises D4E - tréning

2017/09/29

A RINA Consulting, a Politecnico Di Milano-val közösen megbízást kapott az Európai Bizottságtól - Executive Agency for SMEs (EASME) – olyan tréningek lebonyolítására, amelyek témája az új termékekhez/szolgáltatásokhoz kapcsolódó tervezés-központú fejlesztés, innováció és design. A workshopok 29 európai országban valósulnak meg, a következő magyarországi esemény együttműködésben partner a KIKK Egyesület is.

Az esemény kihagyhatatlan lehetőség a kis- és középvállalkozások, valamint közvetítő szervezetek számára, mivel a pécsi eseményen részt vesz az EASME KKV eszközfinanszírozási menedzsere, Vanessa Ricci, aki közvetlenül adja át információit az SME Instrument finanszírozással kapcsolatban. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy megbeszéljék vele saját projektjeiket, innovációs ötleteiket és az ahhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségeiket..

A tréning célcsoportja:

 

  • KKV-k

  • Közvetítő szervezetek (egyesületek, coachok, tanácsadók, stb.) akik KKV-k támogatásával foglalkoznak

 

A képzés elvégzését követően a megszerzett tudást és a tréninganyagot felhasználva a résztvevők újabb tanfolyamokat szervezhetnek partnereinek.

Ahogy a naptárban is látható, az egyik rövid képzést Pécsett a KOHÓ CoWorking House-ban tartjuk október 17-én 9:30-16:30-ig. A képzés részletes programja megtalálható a szervező weboldalán.

Részvételi szándékát kérjük az info@kikk.hu e-mail címen jelezze.

 

A képzés díjmentes, nyelve angol.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kedvencek

DesignPécs 2017-ben is a Kreatív Ipari Klaszter támogatásával

September 29, 2017

1/1
Please reload

Utolsó hírek

December 20, 2019

October 5, 2019

September 24, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Címkék
Please reload

Kövess minket
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2017 by Kreatív Ipari Klaszter